banner359

Mudanya’da 475 çocuğun yüzme sevinci

Çocuklar Sertifikalarını Aldı

10 Eylül 2016 Cumartesi 09:53
Mudanya’da 475 çocuğun yüzme sevinci
Bursa’nın Mudanya ilçesindeki Büyükşehir Belediyesi’ne ait yüzme havuzunda yaz tatili boyunca eğitim alan 475 öğrenci törenle sertifikalarına kavuştu.
15’er günlük periyotlar halinde yüzme eğitimi alan çocuklar, yüzme öğrenmenin sevincini yaşadılar. Bursa Büyükşehir Belediyesi Güzelyalı Yüzme Havuzu Sorumlusu Abdurrahim Demir, sporcu bir nesil yetiştirmek için çalıştıklarını belirterek, "Bizlere bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye teşekkür ediyoruz. 6 yaşından 70 yaşına kadar tüm vatandaşlarımız yüzme havuzumuzdan yararlanıyor. 6 yaşından itibaren çocuklarımızı Bursa Büyükşehir Belediye Spor bünyesine alarak şehrimize, ülkemize faydalı sporcular yetiştirmek için altyapı oluşturuyoruz. Bu gruptaki çocukları gerekirse bir ömür en ciddi şekilde yarışmalara hazır hale getiriyoruz. Sporcu nesilleri oluştururken profosyonel bir kadro ile çalışıyoruz. Başarılı ve ahlaklı sporcular yetiştirmek her zaman hedefimizdir" dedi.
Yaz aylarında hem güneşin tadını çıkaran hem de yüzme öğrenerek keyif alan öğrenciler ve velileri ise yüzme eğitmenleri ile büyükşehir yetkililerine teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<