banner359

Mudanya’da dereler mikrop saçıyor

Bursa’nın Mudanya ilçesinde şehir merkezinden akan dereler bakımsızlıktan çöplüğe döndü.Geçtiğimiz aylarda Mudanyalı vatandaşların pis olduğu gerekçesiyle tepki gösterdiği Güzelyalı Mahallesi içinden akarak denize dökülen dere,...

08 Eylül 2016 Perşembe 08:47
Mudanya’da dereler mikrop saçıyor
Bursa’nın Mudanya ilçesinde şehir merkezinden akan dereler bakımsızlıktan çöplüğe döndü.
Geçtiğimiz aylarda Mudanyalı vatandaşların pis olduğu gerekçesiyle tepki gösterdiği Güzelyalı Mahallesi içinden akarak denize dökülen dere, temizlik yapılmadığı için çöplüğü andırıyor. Yazın suyu azalan dere simsiyah bir renk alırken, içine atılan çöpler dikkati çekiyor. Güzelyalı feribot iskelesinin yanından akan dere, İstanbul’dan Bursa’ya deniz otobüsüyle gelen ziyaretçilerde Mudanya hakkında kötü bir intiba bırakıyor. Vatandaşlar, temizlenmesini yetkililerden talep etmelerine rağmen derenin bir türlü temizlenmediğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<