banner359

Mudanya’da Turizm Haftası Kutlamaları

Bursa’nın Mudanya ilçesinde Turizm Haftası coşkuyla kutlandı.Kutlamalar, Atatürk anıtında başlayan yürüyüşle start aldı. Halitpaşa Caddesi boyunca bando eşliğinde Mütareke Evi’ne kadar gelen kortej halinde yüründü. Mudanya Kaymakamı...

19 Nisan 2016 Salı 12:13
Mudanya’da Turizm Haftası Kutlamaları
Bursa’nın Mudanya ilçesinde Turizm Haftası coşkuyla kutlandı.
Kutlamalar, Atatürk anıtında başlayan yürüyüşle start aldı. Halitpaşa Caddesi boyunca bando eşliğinde Mütareke Evi’ne kadar gelen kortej halinde yüründü. Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Turizm Haftasının öneminden bahsederek, turizm gelirleri ile hakkında bilgiler verdi. Çiftçi, “Mudanya, denizi, tarihi dokusu, doğal güzellikleriyle turizm alanında Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biridir. Ne yazık ki bu konuda somut bir adım atılamadığından yeterli ilgiyi görmüş değil. Bu, başta belediye olmak üzere kaymakamlık, esnaf ve Mudanya halkın daha fazla çalışmasıyla olacaktır” dedi.
Folklor grupları gösteriler sundu. Mudanya resimleri ve fotoğrafları ile bu yıl ilk defa düzenlenen oryantiring yarışmalarında dereceye girenlere protokol tarafından ödülleri verildi. kutlamalar, 3MG grubunun konseri, resim sergisi ve Tahirpaşa Konağı ziyaretiyle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<