Mudanya’dan Türkmenlere yardım

Bursa’nın Mudanya ilçesinden Halep Türkmenlerine iki TIR gıda malzemesi gönderildi.30 yıldır 200 ülkede insani yardımlarını sürdüren İnsani Yardım Derneği (İHH), Mudanya Duran Camii cemaatinin katkılarıyla bir aydır kuşatma altında...

26 Ağustos 2016 Cuma 17:48
Mudanya’dan Türkmenlere yardım
Bursa’nın Mudanya ilçesinden Halep Türkmenlerine iki TIR gıda malzemesi gönderildi.
30 yıldır 200 ülkede insani yardımlarını sürdüren İnsani Yardım Derneği (İHH), Mudanya Duran Camii cemaatinin katkılarıyla bir aydır kuşatma altında olan Halep Türkmenlerine 2 TIR gıda malzemesi gönderdi. Halep’e gönderilen TIR’larda 850 çuval un, 6 ton makarna ve 200 koli çeşitli gıda maddeleri bulunuyor. Din görevlisi Muhammed Yasir Okşar, “Bize getirilen yardım teklifini kabul ettiğimizde bir TIR’ı nasıl dolduracağımızı düşünürken, 2 TIR doldurarak mazlum kardeşlerimize göndermek nasip oldu” dedi.
İHH Mudanya temsilcisi Ogün Karagöz ise, “Zulüm altında inleyen Türkmen ve din kardeşlerimizin çağrılarına kayıtsız kalamazdık. Bir aydır 400 bine yakın insan kuşatma altında. Bu insanlar açlıkla karşı karşıya” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<