banner359

Mudanyalı Minikler Karnelerini Kaymakamdan Aldı

Mudanyalı Minikler Karnelerini Kaymakam Çiftçi'den Aldı

17 Haziran 2016 Cuma 15:46
Mudanyalı Minikler Karnelerini Kaymakamdan Aldı
Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi 2015-2016 eğitim öğretimi yılı sonunda Mudanyalı minik öğrencilere karnelerini kendi eliyle verdi.
12 Eylül İlkokulu ve Şükrüçavuş Sait Eroğlu İlkokulunun 1 ve 2’nci sınıf öğrencileri karnelerini Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi’nin elinden aldı. Kaymakam Orhan Çiftçi miniklere karnelerini verirken “tatil bir ay sonra yapılacak, karnelerinizi de bir ay sonra vereceğiz” demesi üzerine minikler bir anda şoka girip hep bir ağızdan “Hayır” diye bağırdılar. Çiftçi, daha sonra miniklerin karnelerini verirken çocukları tek tek öpüp tebrik etti. Karne alan çocuklardan yaz tatili boyunca kitap okumalarını ve mutlaka spor yapmalarını isteyerek, kendilerinden söz aldı. Kaymakam çiftçi karne alan çocukların velilerine seslenip, “Çocuklarınıza sahip çıkın, havuz ya da denize giren çocuklarınızı göz önünden ayırmayın" dedi. Karnelerin dağıtılması sonrası çocuklar ve aileleriyle sınıftaki bir sıraya oturarak hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Çifti daha sonra Şükrüçavuş Sait Eroğlu Okulundaki öğretmenlerin resim sergisini gezerek kendilerinden bilgiler aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<