Mudanya’nın madalya canavarları

Mudanya Gençlik Spor Kulübü’nde antrenör Emel İlişgin Doğan’ın nezaretinde çalışmalarını sürdüren minik ve genç karateciler, 2017 yılının ilk 3 ayında 22 madalya ile ilçenin gururu oldu.Okullararası karate yarışmalarında 112 madalya...

30 Mart 2017 Perşembe 19:26
Mudanya’nın madalya canavarları

Mudanya Gençlik Spor Kulübü’nde antrenör Emel İlişgin Doğan’ın nezaretinde çalışmalarını sürdüren minik ve genç karateciler, 2017 yılının ilk 3 ayında 22 madalya ile ilçenin gururu oldu.

banner380

Okullararası karate yarışmalarında 112 madalya kazanan sporcular, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Eskişehir ve Yalova’dan gelen sporcuların katıldığı illerarası karate şampiyonasında da 11 madalya ile başarılarına bir yenisini ekledi. Mart ayında Gürsu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “Bursa Minik ve Yıldızlar İller Arası Karate Şampiyonası”nda Muhammet Emin Salih Güleç 30 kilo kumite ve kata dalında ikinci olurken, takım katada da ikinci oldu. 40 kiloda Berat Nazmıloğlu takım kata 2’liğini elde ederken, 454 kilogramda Furkan Korkmaz kumite 2’ncisi, Akif Bayrak 44 kiloda kumite 2’ncisi, Mahir Özdamarlar 54 kiloda kumite 2’ncisi, Ezgi Güneş 40 kiloda kumite 3’üncüsü, Eylül Nisa Ceylan 35 kiloda kumite 2’ncisi, Ezgisu Mollaoğlu taka 3’üncüsü ve Semih Koyuncu ise takım kata 2’ncisi oldu.

Mudanya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı Antrenörü Emel İlişgin Doğan, sezona 22 madalya ile başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Milli takıma sporcu yetiştirmeye kendilerine hedef seçtiklerini dile getiren Doğan, başarılarının altında disiplinli bir çalışmanın yattığını belirterek, veli ve ailelerle birlikte başarıya kilitlendiklerini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<