banner359

Mudanya’ya İHH Temsilciliği Açıldı

Mudanya'ya İhh Temsilciliği Açıldı

10 Ocak 2016 Pazar 11:21
Mudanya’ya İHH Temsilciliği Açıldı
Bursa İHH Yardım Derneği’nin katkılarıyla kurulum aşamasını tamamlayan Mudanya İHH temsilciliği yapılan etkinlikle tanıtıldı.
Bursa İHH Yardım Derneği’nin katkılarıyla kurulum aşamasını tamamlayan Mudanya İHH temsilciliği yapılan etkinlikle tanıtıldı. Kuran tilaveti ile başlayan programın ardından katılımcılara seslenen Mudanya İHH Temsilcisi Ogün Karagöz, " İHH’nın Mudanya’da temsilcilik açılmasından dolayı çok gururluyuz , 3 yıldır fahri olarak çalışıyoruz. Bu süre içerisinde Mudanya’dan 3 yardım TIR’ını Suriye’ye gönderdik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü aracılığı ile dünyanın birçok yerinde yetimlere ulaştık ve onların aylık geçimlerini karşıladık. Bundan sonrada her zaman ihtiyaç sahibi insanların yanlarında olmak istiyoruz. Kurulum aşamasını tamamlayan Mudanya temsilciliğimizi 22 Ocak Cuma günü saat 14:00’de resmi olarak açacağız ve aynı gün Cuma namazına müteakip Mudanya Siteler Camisinden Suriye’deki yetim kamplarına erzak ve battaniye yüklü bir TIR kaldıracağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<