banner359

Müezzinoğlu, AK Parti İl Danışma Meclisine Katıldı

Bursa’da AK Parti’nin 40. il danışma meclisi toplantısı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun iştirakiyle yapıldı.Merinos AKKM Hüdavendigar Salonu’nda gerçekleştirilen daraltmış il danışma meclisi toplantısına Bakan Müezzinoğlu’nun...

16 Nisan 2016 Cumartesi 14:29
Müezzinoğlu, AK Parti İl Danışma Meclisine Katıldı
Bursa’da AK Parti’nin 40. il danışma meclisi toplantısı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun iştirakiyle yapıldı.
Merinos AKKM Hüdavendigar Salonu’nda gerçekleştirilen daraltmış il danışma meclisi toplantısına Bakan Müezzinoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları yöneticileri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti hükümetleri dönemlerinde sağlık yatırımlarına büyük önem verildiğini vurguladı. Yakın tarihte sağlık bakanlığına verilen bütçelerin çok daha fazlasının günümüzde bir tek tesise ayrıldığını belirten Müezzinoğlu, “Hükümet olarak bir yandan terör örgütünü bitirmeye çalışırken bir yandan da ülkemizin, bölgemizin ve ümmetin geleceği için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yalnızca ülkemizin değil bölgemizin, ümmetin ve dünyadaki tüm mazlum halkların bizlerden büyük beklentileri var. Bu beklentileri karşılayabilmek adına çok çalışıyoruz. Bursa teşkilatları bu anlamda üzerine düşeni yapıyor. Yerelde ve genelde halkımıza verdiğimiz sözlerin tutulması, ülkemizin önüne koyduğumuz büyük hedeflerin gerçeğe dönmesi adına yapılan bütün çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<