banner359

Muhtarlara Teknoloji Desteği Sürüyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 85 muhtara daha yazıcı ve bilgisayar verdi.Karacabey’den 85 muhtara bilgisayarları ile yazıcıları teslim edildi. BUSKİ’deki BURFAŞ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programla bilgisayarlarına kavuşan muhtarların...

27 Ekim 2015 Salı 17:30
Muhtarlara Teknoloji Desteği Sürüyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi, 85 muhtara daha yazıcı ve bilgisayar verdi.
Karacabey’den 85 muhtara bilgisayarları ile yazıcıları teslim edildi. BUSKİ’deki BURFAŞ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programla bilgisayarlarına kavuşan muhtarların sevincine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de ortak oldu.
Başkan Altepe, göreve geldikleri tarihten bu yana belediyeye başvurarak bilgisayar ve yazıcı talebinde bulunan muhtarların bu arzusunu karşılamaya devam ettiklerini belirtti. Bu vesileyle mahallelerin güçlü bir alt yapıya kavuştuğunu söyleyen Başkan Altepe, “En son geçtiğimiz ay, dağ yöremizdeki 139 muhtarımız bilgisayarlarını teslim aldı. Bugüne kadar 650 muhtarlığımıza ve 11 muhtarlar derneğine bilgisayar ile yazıcı desteği sağladık. Bugün Karacabey ilçemizden 85 muhtarlığımıza bilgisayar ve yazıcılarını teslim ediyoruz” dedi
Muhtarlığın yerel yönetimlerin halk nezdindeki en yakın şubesi olduğunu belirten Başkan Altepe, hedeflerinin halkı memnun etmek olduğunu yineledi. İçlerinde yeni büyükşehir belediye binası, teleferik, stadyum ve tramvayın da bulunduğu 2500’e yakın projenin hizmete alındığını kaydeden Başkan Altepe, ”Kendi insanımıza hizmet edince, mutlu oluyoruz. Bunların başında da Karacabey geliyor. Uluabat Gölü ve longozlar bize heyecan veriyor. Amacımız Bursa’ya hizmet etmek. Yeter ki görevlerimizi iyi yapalım. Emek veren herkese teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum” diye konuştu.
Konuşmasının ardından Başkan Altepe, muhtarlara bilgisayarlarını tek tek teslim etti..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<