banner359

Mustafakemalpaşa 3. Köprüye kavuşuyor

Mustafakemalpaşa Trafiğini Büyük Ölçüde Rahatlatacak Olan 3. Köprü Projesi İçin Geri Sayım Başladı.

18 Aralık 2016 Pazar 15:29
Mustafakemalpaşa 3. Köprüye kavuşuyor
Mustafakemalpaşa trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan 3. köprü projesi için geri sayım başladı.
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 3. Köprü Projesi’nin ihaleye çıkacağı müjdesini verdi. Mustafakemalpaşa’nın önemli bir arteri olacak köprünün proje safhasının tamamlandığını söyleyen Başkan Kurtulan, bu önemli ulaşım yatırımının 20 Aralık pazartesi günü ihaleye çıkacağını söyledi.
Başkan Kurtulan; “6 yıldır beklediğimiz en önemli hizmetlerden biri bu yatırımdı. Dere Mahalle ile Fevzi Dede Mahallesi arasına yapılacak köprü ile Kirmasti Deresi’nin iki yakası üçüncü kez birbirine bağlanmış olacak. Yüksek tonajlı araçlar köprünün faaliyete geçmesinin ardından bu güzergâhı kullanarak şehir içine girmeyecek. Şehir içi trafiğe büyük nefes aldıracak bu hizmet için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<