Mustafakemalpaşa’da sporda tesisleşme hamlesi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı, 1923 Mustafakemalpaşaspor Kulübü yöneticileri ziyaret etti.Mustafakemalpaşa’yı bu sezon 1.amatör kümede temsil eden 1923 MKP Spor Kulübü Başkanı Ender Küçük ve yönetim kurulu üyeleri,...

11 Kasım 2016 Cuma 18:09
Mustafakemalpaşa’da sporda tesisleşme hamlesi
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı, 1923 Mustafakemalpaşaspor Kulübü yöneticileri ziyaret etti.
Mustafakemalpaşa’yı bu sezon 1.amatör kümede temsil eden 1923 MKP Spor Kulübü Başkanı Ender Küçük ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Sadi Kurtulan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan 1923 MKP Başkanı Ender Küçük, deplasmanda 5-1’lik Orhangazi Hüspor galibiyetiyle 4. grupta liderliğe yükseldiklerini söylerken, hedeflerinin şampiyonluk olduğu belirtti. Yeni bir yönetim ve anlayışla kulübü zirveye taşımak istediklerini dile getiren Küçük, "Mustafakemalpaşaspor Bursa’da bir markadır. Geçmişi parlak bir tarihimiz var. Yaşanan sıkıntıların ardından şimdi toparlanma dönemindeyiz. Geçtiğimiz yıl yenilgisiz şampiyonlukla başlayan bu süreci başarıyla devam ettiriyoruz. Kentimiz kenetlendiği zaman kulübümüz eski günlerine dönecektir. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise kırmızı lacivertli kulübe ligde başarılar diledi. Mustafakemalpaşa’daki sporcu potansiyelini alt yapı hamlesiyle buluşturmak için çaba harcadıklarını belirten Kurtulan, "Tesisleşme yolunda attığımız önemli adımlar var. Stadımız ve tesislerimiz yenilendi. Yeni yapılan spor tesisinin de tamamlanmasına az kaldı. Akar Sahası’nı modernize ederek amatör sporun hizmetine sunacağız. Spora ve sporcuya yönelik bu yatırımlar meyvesini verecektir. Gençlerimize spor ahlakını mutlaka kazandırmalıyız. ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözü tüm sporcularımıza örnek olmalıdır. Kaybettiğimiz zaman kazanan ekibi tebrik edebiliyorsak rekabeti sahada bırakabiliyorsak güzel bir davranış ahlakına sahip oluruz. Mustafakemalpaşaspor ruhuna sahip çıkan kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla amatör kulüplerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz " diye konuştu.
1923 MKP Başkanı Ender Küçük ziyarette Başkan Sadi Kurtulan’a kırmızı şimşeklerin formasını hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<