banner359

“Müzede Olay Var”

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’ya Kazandırdığı Merinos Enerji Müzesi’nde Gerçekleştirilen ‘müzede Bir Olay Var’ Programı Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

03 Aralık 2015 Perşembe 17:05
“Müzede Olay Var”
Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Merinos Enerji Müzesi’nde gerçekleştirilen ‘Müzede Bir Olay Var’ programı renkli görüntülere sahne oldu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Merinos Enerji Müzesi, ‘Müzede Bir Olay Var’ adlı programa ev sahipliği yaptı. Eğlenceli anların yaşandığı faaliyete 20 lise öğrencisi katıldı. Öğrenciler 2 gruba ayrılarak başlarındaki lider öğretmenleri ile birlikte gruplar oluşturdu. Müze girişinde verilen başlama işaretinin ardından öğrenciler, haritalar eşliğinde müzenin içerisindeki şifreyi bulup çözdükten sonra hedefe en önce ulaşmaya çalıştı.
Öğrencilerin merak, keşif ve araştırma duygularını geliştirmek maksadıyla düzenlenen faaliyet renkli görüntülere sahne oldu. Teknolojiden uzakta ellerindeki haritalarla bilgilerini sınayan öğrenciler, parçaları birleştirerek enerji konusu ile ilgili buluş yapmış olan bilim adamlarının şifrelerini çözmeye çalıştı. Yıl içerisinde tekrarlanarak daha çok öğrenciye ulaşılması hedeflenen etkinlikle ilgili bilgiye Merinos Enerji Müzesi’nden, 02242708313 numaralı telefon ve iletisim@bursamerinosenerjimuzesi.com elekronik posta ile ulaşılabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<