banner359

Nasrettin Hoca Çocukları Gülmekten Kırdı Geçirdi

Nilüfer 5. Tiyatro Festivali kapsamında “23 Nisan Ve Çocuk” başlığıyla çocuklara yönelik oyunlar sahnelenmeye başlandı. Çocuklar için sergilenen ilk oyun olan Nasreddin Hoca minik izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.Birçok oyun ve sanatçıyı...

20 Nisan 2016 Çarşamba 16:28
Nasrettin Hoca Çocukları Gülmekten Kırdı Geçirdi
Nilüfer 5. Tiyatro Festivali kapsamında “23 Nisan Ve Çocuk” başlığıyla çocuklara yönelik oyunlar sahnelenmeye başlandı. Çocuklar için sergilenen ilk oyun olan Nasreddin Hoca minik izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.
Birçok oyun ve sanatçıyı Bursa halkıyla buluşturan Nilüfer 5. Tiyatro Festivali’nde
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara özel oyunlar da sahnelenmeye başladı. Festival çerçevesinde 20-24 Nisan tarihleri arasında çocuk oyunları minik izleyicilerle buluşacak. 23 Nisan ve Çocuk programı kapsamında Konak Kültürevi’nde Nasreddin Hoca isimli oyun sergilendi. Semaver Kumpanya tarafından sahnelenen, Işıl Kasapoğlu’nun yazıp yönettiği oyun, minik izleyicileri gülme krizine soktu. Karina Cheres’in oluşturduğu kuklalar ve sahne tasarımıyla büyük beğeni toplayan oyun, Nasreddin Hoca’nın pratik zekası ve nüktedan kişiliğini gözler önüne seriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<