banner359

Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey Aşure Dağıttı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Aşure Dağıttı

24 Ekim 2015 Cumartesi 14:37
Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey Aşure Dağıttı
Nilüfer Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından dağıtılan aşure ikramını Başkan Mustafa Bozbey yaptı. Bozbey, Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü ve eşi Seden Bozbey ile oğulları Meriç’in de katıldığı aşure ikramını İhsaniye Pazar Alanı’nda kendi elleriyle yaptı. Geleneksel hale gelen ve bu yıl ilki İhsaniye Pazar Alanı’nda düzenlenen aşure dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ikram sırasında Başkan Mustafa Bozbey bir süre kazanın başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttı. Bozbey daha sonra İhsaniye mahalle esnafı tarafından dağıtılan aşure ikramına da katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Önümüzdeki günlerde Balkan, Ataevler, Nilüfer Belediyesi Halk Evi önü, Yüzüncü Yıl, Cumhuriyet, Çamlıca, Karaman, Fethiye, Konak, Kültür, Üçevler, Görükle olmak üzere Nilüfer’de birçok noktada daha devam edecek aşure ikramlarında binlerce kişiye aşure dağıtımında bulunulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<