banner359

Nilüfer Belediye Meclisi Toplandı

Nilüfer Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı.

05 Kasım 2015 Perşembe 13:02
Nilüfer Belediye Meclisi Toplandı
Nilüfer Belediye Meclisi’nin kasım ayı olağan toplantısı yapıldı.
Nilüfer “Barış Meclisi”nde yapılan meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, genel seçimleri değerlendirerek, kurulacak olan hükümetten demokrasi, özgürlük ve insan hakları konusunda beklentilerinin olduğunu söyledi. Genel seçimin huzurlu ve güven ortamında geçtiğini belirten Bozbey, “Bunun için halkımıza teşekkür ediyorum. Netice itibariyle demokrasi çok önemsediğimiz ve her zaman da vurgu yaptığımız bir konudur. Bizim olmazsa olmazlarımız arasındadır. Bizim için hava, su ve ekmek kadar önemli olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda demokrasi kuralları içerisinde halkımızın kullanmış olduğu tercihler sonucunda iktidar partisi yüzde 50’ye yakın oy almıştır. Kendi adıma ve meclis adına iktidar partisini kutluyorum. Bundan sonra da Türkiye’deki demokrasi anlayışının, özgürlüklerin ve insan haklarının gelişmesine katkı sağlayacaklarını, bu konuda destek vereceklerini hatta yasal düzenlemelerle de ülkemizdeki sorun olan bu konularda çok önemli adımlar atacaklarına inanıyoruz. Bunu halk olarak bekliyoruz. Neticede bizler inançlarımız farklı olsa da, özgürlükler, insan hakları ve demokrasi konusunda Avrupa ile aynı seviyeye gelmeyi arzu ediyoruz. Bu bizim talebimizdir ve inançla takip edeceğimiz duygulardır” dedi.
Nilüfer Belediyesi’nin 2015 yılını Aziz Nesin Yılı ilan etmesi çerçevesinde, Yüzüncü Yıl Mahallesi’nde bulunan Heybetli Sokak’ın isminin ‘Aziz Nesin Caddesi’ olarak değiştirilme talebi Adalet ve Kalkınma Partili üyelerini ret oylarına karşı CHP’nin oyları ile kabul edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<