banner359

Nilüfer Belediye Meclisi’nde ihtisas komisyonları belirlendi

Nilüfer Belediye Meclisi’nde encümen ve ihtisas komisyonlarının yeni üyeleri belirlendi. Mecliste, Suriye’de yaşanan katliam da kınandı.Mustafa Bozbey başkanlığında yapılan toplantıda, gündeme geçilmeden önce Suriye’nin Türkiye sınırındaki...

06 Nisan 2017 Perşembe 12:46
Nilüfer Belediye Meclisi’nde ihtisas komisyonları belirlendi

Nilüfer Belediye Meclisi’nde encümen ve ihtisas komisyonlarının yeni üyeleri belirlendi. Mecliste, Suriye’de yaşanan katliam da kınandı.

Mustafa Bozbey başkanlığında yapılan toplantıda, gündeme geçilmeden önce Suriye’nin Türkiye sınırındaki İdlib vilayetinde, Esad rejimi tarafından düzenlenen kimyasal saldırı kınandı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, aralarında çok sayıda çocuğun da bulunduğu, 100’ün üzerinde kişinin hayatını kaybettiği saldırıya, Nilüfer Belediye Meclisi adına tepki gösterdi. Bozbey şöyle konuştu: “Kimyasal bir saldırı neticesinde, böyle insanlık dışı bir olay yaşandı. Dünyanın neresinde yaşanırsa yaşansın, insanlık dışı bir olaydır bu. Kim yapmış olursa olsun bunu kınıyoruz. Bir insanın bunu yapacağını düşünmek mümkün değil. Nilüfer Belediye Meclisi olarak Suriye’deki bu vahşeti hep beraber kınadığımızı kamuoyuyla da paylaşmak istiyorum.”

Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Sözcüsü İsmail Hakkı Kavurmacı da saldırıya tepkilerini dile getirdi. Encümen ve ihtisas komisyonlarına üyeler de seçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<