banner359

Nilüfer Belediyesi 30 Ağustos Zafer bayramını kutladı

Nilüfer Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Genel Başkan Yardımıcı Lale Karabıyık, Bursa milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışloğlu, Ceyhun...

30 Ağustos 2016 Salı 17:10
Nilüfer Belediyesi 30 Ağustos Zafer bayramını kutladı
Nilüfer Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.
Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Genel Başkan Yardımıcı Lale Karabıyık, Bursa milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışloğlu, Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önce herkesin Zafer Bayramı’nı kutladı. Mustafa Bozbey, "30 Ağustos, bu topraklarda, emperyalizme karşı mücadelemizin taçlandığı gündür.
30 Ağustos, Birinci Dünya Savaşı sonundan beri devam etmekte olan işgallere, aşağılamalara, madden ve manen küçülmelere ve hatta hazin bir yok olma sürecine dur denilen gündür. Sömürgeci güçler, 30 Ağustos’ta zirve yapan vatan sevgisi karşında çaresiz ve aciz kalmışlardır. Demokrasi, bu toprakların vazgeçilmez değeridir. Özgürlüklere kesinlikle engel konulmamalıdır. İnsan haklarından asla taviz verilmemelidir. Cumhuriyet’in değerleri, Atatürk ilke ve devrimleri canımız pahasına sonsuza dek savunulacaktır" dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık da, 30 Ağustos 1922’de özürlüğe inanan bir millet ve milletine inanan bir liderin zafer destanı yazdığını belirtti. Karabıyık "Bu destan sadece ülke sınırları içinde değil dünyaya örnek oldu ve dünyada yeni bir çağın başlangıcını sağladı" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<