banner359

Nilüfer Belediyespor İlk Galibiyetini Farklı Kazandı

Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde Bursa Basket ile karşılaşan Nilüfer Belediyespor, sahadan 125-40 gibi büyük farkla galip ayrıldı.Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde iddialı takımlarından...

06 Aralık 2015 Pazar 12:27
Nilüfer Belediyespor İlk Galibiyetini Farklı Kazandı
Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde Bursa Basket ile karşılaşan Nilüfer Belediyespor, sahadan 125-40 gibi büyük farkla galip ayrıldı.
Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde iddialı takımlarından biri olduğunu ortaya koydu. Nilüfer Belediyespor Basketbol, Nilüfer Belediyesi Yüzüncü Yıl Spor Tesisleri’nde Bursa Basket takımını konuk etti. Maça çok hızlı başlayan Nilüfer Belediyespor daha ilk dakikalarda farkını ortaya koydu ve ilk periyot 27-8 bitti. İkinci periyotta da aynı performansı gösteren Nilüfer Belediyesporlu oyuncular ilk yarıyı 63-23 üstünlükle bitirdi. Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Nilüfer Belediyespor karşılaşmayı büyük bir farkla kazandı. Maçı 125-40 tamamlayarak ilk galibiyetlerini alan Nilüfer Belediyesporlu oyuncular taraftarlarını sevince boğdu.
Maç boyunca Nilüfer Belediyespor’da Mehmet Çolak 20 sayı 10 ribaund, Batuhan Kilci 17 sayı 12 ribaund, Eren Ulukök 21 sayı 4 asist, Tunç Yıldız da 13 sayı, 5 top çalma, 8 asist ve 3 ribaund ile öne çıkan isimler oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<