Nilüfer Belediyespor Rahat Kazandı

Bursa Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde Nilüfer Belediyespor, Finalspor’u 79-41 gibi farklı bir skorla mağlup etti.Bursa Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor basketbol takımı, ligin 7. haftasında Finalspor ile...

07 Ocak 2016 Perşembe 16:20
Nilüfer Belediyespor Rahat Kazandı
Bursa Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde Nilüfer Belediyespor, Finalspor’u 79-41 gibi farklı bir skorla mağlup etti.
Bursa Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor basketbol takımı, ligin 7. haftasında Finalspor ile karşı karşıya geldi. Tofaş Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye rahat başlayan Nilüfer Belediyespor, ilk yarıyı 37-22 önde tamamladı. Karşılaşmanın 3. ve 4. periyotlarında da oyuna ağırlığını koyan Nilüfer Belediyespor, maçtan 79-41 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.
Nilüfer Belediyespor’da Ayvaz ve Eray 10’ar sayıyla takımına katkı sağlarken, Alkan 11 sayı, Tunç 16 sayı, Atakan da 20 sayı ile galibiyetin mimarları arasında yer aldı. Nilüfer Belediyespor bu galibiyetle birlikte, 7. maçında 6. galibiyetini elde etmiş oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<