Nilüfer Belediyespor’da 4 imza daha

Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı 4 oyuncu ile sözleşme imzaladı.Nilüfer Belediyespor, basketbol takımında da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Başantrenör Mehmet Sezen ve pivot Adnan Hepgür ile sözleşme yenileyen...

11 Ağustos 2016 Perşembe 14:59
Nilüfer Belediyespor’da 4 imza daha
Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı 4 oyuncu ile sözleşme imzaladı.
Nilüfer Belediyespor, basketbol takımında da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Başantrenör Mehmet Sezen ve pivot Adnan Hepgür ile sözleşme yenileyen Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, bu kez de Eren Ulukök ve Mehmet Çolak ile sözleşme yeniledi. Yeşil mavi beyazlı ekip, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Halil Yaşar ile Turgut Özal Üniversitesi’nde forma giyen Adnan Kapucu’yu da 1 yıllığına renklerine bağladı.
Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Geçen sezon başarılı bir sezon geçiren, aynı zamanda disiplin ve karakterine inandığımız Eren Ulukök ve Mehmet Çolak ile yeniden anlaştık. Her branşımıza sporcu transfer ederken, sportif başarının yanında, karakter özelliklerine de dikkat ediyoruz. Bu kriterlerimiz doğrultusunda uzun süredir takibimizde olan 3 numara pozisyonu için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan 1995 doğumlu Halil Yaşar’ı, power forvet pozisyonu için de Turgut Özal Üniversitesi’nden 1994 doğumlu Adnan Kapucu’yu transfer ettik” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<