Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde yeni eş başkanlar seçildi

Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde yeni dönem eş başkanları belirlendi.Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 5. seçimli genel kurulu yapıldı. Genel kurul, eş başkanlar Hande Nur İpek ve Berk Kaya’nın faaliyet raporu sunumuyla başladı....

20 Mayıs 2017 Cumartesi 14:40
Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde yeni eş başkanlar seçildi

Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde yeni dönem eş başkanları belirlendi.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 5. seçimli genel kurulu yapıldı. Genel kurul, eş başkanlar Hande Nur İpek ve Berk Kaya’nın faaliyet raporu sunumuyla başladı. Yapılan konuşmaların ardından yeni eş başkanların belirlenmesi için oylama yapıldı. Oylamada yönetime aday olan Zeliha Çürüksulu ve Mehmet Avcı yeni eş başkan olarak seçildil.

banner380

Başkanlık görevini Hande Nur İpek ve Berk Kaya’dan devralan Zeliha Çürüksulu ve Mehmet Avcı, genel kurula katılan ve destekleyen herkese teşekkür etti.

Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer ve Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, geçmiş dönem eş başkanları ve yürütme kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, yeni yürütme kuruluna da başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<