Nilüfer’de hedef herkese spor yaptırmak

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, öğle yemeklerinde personelle bir araya gelmeye devam ediyor.Bozbey, öğle yemeğini Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personeli ile yiyerek hem çalışmaları hakkında bilgi aldı, hem de görüşlerini dinledi....

22 Mart 2017 Çarşamba 15:36
Nilüfer’de hedef herkese spor yaptırmak

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, öğle yemeklerinde personelle bir araya gelmeye devam ediyor.

banner380

Bozbey, öğle yemeğini Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personeli ile yiyerek hem çalışmaları hakkında bilgi aldı, hem de görüşlerini dinledi. Yemeğe Başkan Bozbey’in eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal ve İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz da katıldı.

Spor projelerini ele aldıklarını kaydeden Bozbey, “Bu kez Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personelimiz ile bir araya geldik. Hem mevcut çalışmaları ele aldık, hem de geleceğe yönelik spor projelerini değerlendirdik. Maksadımız Nilüferlilerin sağlıklı ortamda spor yapmalarını sağlamak. Spor kenti olma yolunda ilerleyen Nilüfer Belediyesi olarak her yaştan insanı sporla buluşturmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<