banner359

Nilüfer’de karla mücadele ekipleri teyakkuzda

Bursa’da geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının ardından kırsal bölgelerde aralıksız çalışan Nilüfer Belediyesi karla mücadele ekipleri, hafta sonundan itibaren etkili olacak kar yağışı için teyakkuza geçti.Nilüfer Belediyesi...

05 Ocak 2017 Perşembe 16:09
Nilüfer’de karla mücadele ekipleri teyakkuzda

Bursa’da geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının ardından kırsal bölgelerde aralıksız çalışan Nilüfer Belediyesi karla mücadele ekipleri, hafta sonundan itibaren etkili olacak kar yağışı için teyakkuza geçti.

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, kırsal bölgelerde kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda geçtiğimiz haftadan bu yana aralıksız çalışıyor. 24 saat aralıksız çalışan ekipler, kapanan çok sayıda yolu açarak vatandaşları mahsur kalmaktan kurtardı. Kar yağışının etkili olduğu günden itibaren yaklaşık bin ton tuz kullanarak Nilüfer’in kırsal mahallelerinde ulaşıma kapalı yol bırakmayan yüz kişilik ekip, 20 kar küreme makinesi ve 12 tuz aracı ile hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Bursa Valiliği tarafından yapılan kar yağışı uyarısı sonrası teyakkuza geçti. Hazır bekleyen ekipler vatandaşların 444 16 03 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<