banner359

Nilüfer’de Öğrenciler Cumhuriyet’e Koştu

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen koşuya katılan öğrenciler dereceye girmek için ter döktü.Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen koşuya, Küçük, Yıldız ve Genç Kız ve...

27 Ekim 2015 Salı 18:09
Nilüfer’de Öğrenciler Cumhuriyet’e Koştu
Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen koşuya katılan öğrenciler dereceye girmek için ter döktü.
Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen koşuya, Küçük, Yıldız ve Genç Kız ve Erkekler kategorilerinde 300’ü aşkın öğrenci, ferdi ve takımlar halinde katıldı. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Atakan Çorbacı’nın startını verdiği koşu, Beşevler Karafatma Meydanı’ndan başladı ve Konak Kapalı Pazar Alanı’nda son buldu. 1200 metrelik parkurda öğrenciler bitiş çizgisini görebilmek için kıyasıya mücadele etti. Büyük ilgi altında gerçekleşen ‘Nilüfer Belediyesi Okullararası Cumhuriyet Koşusu’nda, dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.
Ödül töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Öğrencilerimizin her birinin gözlerinden öpüyorum. Bugünkü Cumhuriyet Koşusu’na çocuklarımızı hazırladıkları ve bilinçli şekilde spor yapmalarına imkan sağladıkları için öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük bayramı olan Cumhuriyet Bayramı’nı hep beraber coşku içinde kutlayacağız. Onun arefesinde çocuklarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Koşusu’nda yaklaşık 310 gencimiz yarıştı. Belki aralarında dereceye giremeyenler var ama onların hepsi benim gözümde birinci sırada” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<