banner359

Nilüfer’deki kadın derneklerinde yüzler gülüyor

Nilüfer Müzik Festivali’nde Stant Açarak Ürünlerini Satan Kadın Derneklerinin Üyeleri, Başkan Mustafa Bozbey’i Ziyaret Etti.

21 Eylül 2016 Çarşamba 13:00
Nilüfer’deki kadın derneklerinde yüzler gülüyor
Nilüfer Müzik Festivali’nde stant açarak ürünlerini satan kadın derneklerinin üyeleri, Başkan Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.
Nilüfer’de kurulan 38 kadın derneğinden 28’i, Müzik Festivali’nde açtıkları stantlarla ilgi odağı oldu. Dernek yöneticileri, kendilerine bu fırsatı veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Festivalde elde ettikleri gelir ile derneklerine çok büyük katkı sağladıklarını belirten kadın derneklerinin yöneticileri, Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Mustafa Bozbey de, “İnanıyorum ki emeklerinizin karşılığını almışsınızdır. Biz de kadın derneklerimize katkı sağlayabilmenin mutluluğunu yaşadık. Kadınlarımıza desteğimiz artarak sürecek, yakın zamanda hayata geçireceğimiz Kadın Dernekleri Yerleşkesi’nde kadınlarımız ürettiklerini satarak hem gelir elde edecekler, hem de düzenlenecek eğitimlerden çocukları ile birlikte yararlanabilecek” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<