banner359

Nilüfer’den Sağlıklı Anlaşması

Nilüfer Belediyesi ile Medical Park Hastanesi arasında protokol imzalandı.Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir tarafından imzalanan protokolle, belediye çalışanlarına sağlık hizmetinde...

07 Aralık 2015 Pazartesi 12:37
Nilüfer’den Sağlıklı Anlaşması
Nilüfer Belediyesi ile Medical Park Hastanesi arasında protokol imzalandı.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir tarafından imzalanan protokolle, belediye çalışanlarına sağlık hizmetinde indirim yapılacak. Personel ve yakınlarına ayakta teşhis ve tedavilerinde alınan fark ücretinden yüzde 20, yatarak yapılan teşhis ve tedavi işlemlerinde alınan fark ücretlerinden yüzde 10, tahlil ve tetkiklerde ise yüzde 15 oranında indirim yapılacak.
Bozbey, “Personelimize yönelik anlamlı bir protokol imzaladık. Daha önce de başka bir sağlık protokolüne imza atmıştık. Umarım farklı alanlarda da iş birliğimiz devam eder” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<