Nilüfer’e 1,5 Yılda 62 Tesis

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İlçeye 1,5 Yılda 62 Tesis Kazandırdıklarını Söyledi.

08 Aralık 2015 Salı 12:20
Nilüfer’e 1,5 Yılda 62 Tesis
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilçeye 1,5 yılda 62 tesis kazandırdıklarını söyledi.
Nilüfer Belediye Meclisi, 2015 yılının son toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sadece 1,5 yılda yaklaşık 62 tesisi Bursa’ya kazandırdıklarını belirterek, “Birçok hizmet yapılıyor. Sadece 1,5 yılda yaklaşık 62 tesisi bitirmişiz. Bir kısmı tamamlanma aşamasına gelmiş, bir kısmını da tamamlanmış, az değil bunlar” dedi.
Bozbey, 1999’da göreve başladığında Nilüfer’i eğitim, bilim, kültür, sanat ve spor şehri yapma hedefi koyduklarını anlatarak, “Biz sporu, eğitimi, kültür, sanatı öne çıkarıyoruz. Birileri gibi meşe gölgesine 3 tane bank koyup da açılış yapmıyoruz. Nilüfer’de kültür, sanat faaliyetlerine daha önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Bu, bizim gelecekte Nilüfer’i taşımak istediğimiz noktadır. Biz önce insan diyoruz. Çünkü özgür birey yetiştirmenin yolu eğitimdir, kültürdür, sanattır, spordur. Kavşaklara bu kentte zaten yıllardır meydan denildiğini biliyoruz. Fomara Meydanı dedikleri aslında kavşaktır. Gökdere Meydanı kavşaktır, meydan değildir. Ben bunu 17 yıldır söylüyorum. Bir tek Nilüfer Belediyesi mahalle meydanlarına başlamıştır. Adım adım meydanları gerçekleştirmiştir. İşte Halk Evi’nin önündeki Cumhuriyet Meydanı, mahallelerimizde bulunan meydanlar gibi” dedi.
Palmiye Parkı’na yönelik eleştiriye de cevap veren Başkan Bozbey, “Palmiye Parkı’nda henüz yeşil doku yapılmadı. Palmiye Parkı projesini ödül alan profesör yaptı. O nasıl yaptıysa biz de aynen uyguladık. Ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları tamamlanınca Nilüfer’in girişinde, insanların gelip fotoğraf çektireceği bir alan olacaktır. Bitmeden bir şey söylememek gerekiyor. Bittikten sonra buranın ne kadar kaliteli bir park olduğunu görmüş olacağız” ifadelerini kullandı.
Gölyazı halkının birilerinin oyununa gelmemesi gerektiğini söyleyen Bozbey, “Biz orada hizmet ürettik” dedi.
Bozbey’in konuşmasının ardından Nilüfer Belediye Meclisi gündemindeki maddeleri görüşerek karara bağladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<