banner359

Nilüfer’e "Engelsiz Park"

Engelli çocukların aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte gönüllerince oynayabilecekleri Nuri-Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı.Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba ailesi işbirliğiyle Odunluk Mahallesi’ne engellilerin...

10 Aralık 2015 Perşembe 15:37
Nilüfer’e "Engelsiz Park"
Engelli çocukların aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte gönüllerince oynayabilecekleri Nuri-Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı.
Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba ailesi işbirliğiyle Odunluk Mahallesi’ne engellilerin rahatlıkla kullanabilecekleri park yapıldı. Toplam 4 bin 300 metrekare olan, 2 bin 200 metrekarelik yeşil alana sahip Engelsiz Parkı’nın açılış töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,, “Dayanışma kenti Nilüfer’in farkını bir kez daha burada ortaya koymanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler, birlikten doğan güce, el ele vererek elde edilen, dalga dalga yayılan iyiliğe inanıyoruz. Hizmetlerimizi yaparken de dayanışmanın ürünü olan çalışmaları özellikle benimseyerek yapıyoruz. Yaklaşık 3 yıl önce açılan Havva Aslanoba Turizm Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, bu ülkenin hava kadar su kadar ihtiyacı olan eğitime en önemli katkıdır. Şimdi de, toplam alanı 4300 metrekare olan Nilüfer’in de 235’inci parkını yine onların sayesinde hayata geçiriyoruz. Bu park, Nilüfer’e kazandırdığımız çok önemli bir hizmettir” şeklinde konuştu.
Engellilere yönelik spor aleti, oyun grubu, piknik masası, basketbol sahası, hamak salıncak gibi donatıların yer aldığı parkta farklı bir uygulamayı daha hayata geçirdiklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü işbirliğiyle ağaç giydirme ve basketbol saha çitlerinin örülmesiyle parka renk katıldığını söyledi.
İşadamı Nuri Nihat Aslanoba da eşi Havva Aslanoba ile birlikte kürsüye gelerek Turizm Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Engelsiz Parkı’nın yapım aşamasını anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<