banner359

Nilüferli çocuklar yaz tatilini sporla geçirecek

Nilüfer Belediyespor Yaz Spor Okulları, yaz tatilini spor yaparak geçirmek isteyen çocukları ağırlamaya hazırlanıyor.Nilüfer’de 2000 yılından bu yana devam eden Yaz Spor Okulları bu yıl da binlerce öğrenciyi sporla buluşturacak. 6 -14 yaş...

07 Haziran 2017 Çarşamba 13:12
Nilüferli çocuklar yaz tatilini sporla geçirecek

Nilüfer Belediyespor Yaz Spor Okulları, yaz tatilini spor yaparak geçirmek isteyen çocukları ağırlamaya hazırlanıyor.

Nilüfer’de 2000 yılından bu yana devam eden Yaz Spor Okulları bu yıl da binlerce öğrenciyi sporla buluşturacak. 6 -14 yaş arasındaki çocuklara yönelik olarak düzenlenecek olan Yaz Spor Okulları’nda yüzme, basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi, jimnastik ve Capoeira (Savunma sanatı) branşlarında eğitim verilecek. Nilüfer Belediyespor’un, öğrencilerin tatillerini spor yaparak verimli bir şekilde geçirmesi amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulları, bu yıl 12 Haziran Pazartesi günü başlayacak.

Eylül ayına kadar sürecek olan eğitimler Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri, Altınşehir Gençlik Merkezi, Konak Olimpik Yüzme Havuzu ve Çalı Kapalı Yüzme Havuzu ile Yüzüncü Yıl Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Nilüfer Belediyespor, isteyenler için de tam gün eğitimler düzenleyecek. Tam Gün Spor Okulları da dopdolu programlarıyla ilgi görecek. Çalışan aileler için yaz sezonunda çocuklarını emanet edebilecekleri güvenli bir seçenek sunan kulüp, yaz okulunda çocuklara çeşitli sportif branşların yanı sıra resim ve drama gibi sanatsal alanlarda da eğitim veriyor.

Yaz tatili boyunca Altınşehir Gençlik Merkezi başta olmak üzere Nilüfer Belediyespor Üçevler Tesisleri’nde, Konak Olimpik Yüzme Havuzu ve Çalı Kapalı Yüzme Havuzu’nda uygulanacak olan tam gün programında, hafta içi sabah 09.00’dan akşam saat 17.00’ye kadar öğrencilere birçok etkinliğe katılma imkanı sunuluyor. Gün boyunca yaşıtlarıyla bir arada ve birbirinden keyifli sportif etkinlikler içinde zaman geçirecek olan çocuklar futbol, basketbol, kort tenisi, voleybol, yüzme, jimnastik, badminton, squash çalışmalarının yanı sıra modern dans, drama, resim ve çeşitli kültürlerin halk dansları eğitimlerini de alacaklar.

Tam gün ve dar zamanlı yaz spor okullarının dönem ve kayıt işlemleri için isteyenler, 441 90 60’tan Nilüfer Belediyespor; yüzme branşları için de 453 06 26 Konak Olimpik, 482 42 95 Çalı Kapalı yüzme havuzlarından bilgi alabilirler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<