banner359

Nilüferli Çocuklar Yönetmenliğe Soyundu

Nilüfer Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlenen yönetmenlik eğitimleri devam ediyor.“Haydi film çekmeye” sloganıyla yürütülen projede bu defa Nilüfer Belediye personelinin çocuklarına sinema ve yönetmenlik eğitimi verildi....

19 Ekim 2015 Pazartesi 12:10
Nilüferli Çocuklar Yönetmenliğe Soyundu
Nilüfer Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlenen yönetmenlik eğitimleri devam ediyor.
“Haydi film çekmeye” sloganıyla yürütülen projede bu defa Nilüfer Belediye personelinin çocuklarına sinema ve yönetmenlik eğitimi verildi. “Nilüfer’in çocukları sanatla büyüyor” projesi çerçevesinde eğitime katılan çocuklar sinema dünyasını yakından tanıma fırsatı buldu.
Eğitmenliğini Meltem Öztürk’ün verdiği eğitime katılan çocuklar ilk olarak Japon yönetmen Miyazaki’nin çizgi filmini izledi, ardından da kendi hayal dünyalarında kurguladıkları hikayeyi kaleme aldı. Aldıkları eğitimlerle kendi senaryolarını film haline getiren minik yönetmenler, sinema dünyasına adım atmanın mutluluğunu yaşadı.
2 gün süren eğitimlerin sonunda kurguladıkları senaryoyu beyaz perdeye aktaran minik yönetmenler, Nilüfer Belediyesi tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<