Nilüferliler Vergilerini Belediyenin Atm’lerinden Ödüyor

Bursa’nın Merkez Nilüfer İlçesinde Vatandaşlar, Emlak, Çevre Temizlik Ve İlan Reklam Vergi Ödemelerini Belediyeye Gitmeden İnternet Üzerinden Ve Şehrin Çeşitli Bölgelerine Yerleştiren ‘nilüfer Belediyesi Ödeme Noktaları’ndan Yapabiliyor.

02 Kasım 2015 Pazartesi 15:33
Nilüferliler Vergilerini Belediyenin Atm’lerinden Ödüyor
Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesinde vatandaşlar, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergi ödemelerini belediyeye gitmeden internet üzerinden ve şehrin çeşitli bölgelerine yerleştiren ‘Nilüfer Belediyesi ödeme noktaları’ndan yapabiliyor.
Nilüferliler son ödeme tarihi 30 Kasım olan emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergi ödemelerini artık daha kolay yapabiliyor. İsteyenler vergi ödemelerini Beşevler Karafatma Meydanı, CarrefourSA AVM, Nilüfer Belediyesi Halk Evi ve Ataevler Magazin Outlet önünde bulunan Nilüfer Belediyesi ödeme noktalarından nakit veya kredi kartıyla ödeyebiliyor. Vatandaşlar Nilüfer Belediyesi’nin www.e-islem.net internet sitesi üzerinden de vergi borcu sorgulama ve kredi kartıyla ödeme işlemlerini yapabiliyor.
Öte yandan Nilüfer Belediyesi veznesinden ödemelerin yapılabilmesi için de Nilüfer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 21-22 Kasım ve 28-29 Kasım tarihlerinde hafta sonu vatandaşlara hizmet verecek. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ne gelerek vergi ödemesi yapmak isteyenler için vezneler belirtilen tarihler arasında cumartesi ve pazar günleri sabah saat 09:00’dan 16:00’a kadar açık olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<