banner359

NİLVAK öğrencileri çocuk haklarını resimle anlattı

Bursa’da, Özel Nilüfer Vakfı Okulları’nda (NİLVAK) eğitim gören öğrenciler, çocuk hakları temalı resimlerini sergiledi.Özel Nilüfer Vakfı Okulları’nda (NİLVAK) eğitim gören anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri, çocuk hakları...

21 Aralık 2016 Çarşamba 15:32
NİLVAK öğrencileri çocuk haklarını resimle anlattı
Bursa’da, Özel Nilüfer Vakfı Okulları’nda (NİLVAK) eğitim gören öğrenciler, çocuk hakları temalı resimlerini sergiledi.
Özel Nilüfer Vakfı Okulları’nda (NİLVAK) eğitim gören anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri, çocuk hakları konulu resim sergisi açtı. Öğrenciler, okulda yaptıkları, çocuk haklarını konu alan çalışmalarını sergiledi. Carrefour AVM ikinci katındaki sergiye öğretmenler ve veliler de katıldı. Farklı yaş gruplarından 21 öğrencinin kendi haklarını resmettiği sergi ilgi gördü. Sergiyi Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de eşi Seden Bozbey ile birlikte gezdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<