banner359

Öğrencilerden Anlamlı Kan Bağışı

Bursa’da, BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi’nde öğretmen ve öğrenciler tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü. Veliler, öğretmenler, servis şoförleri ve öğrenciler, okul bahçesinde kan bağışında bulundu.BTSO...

19 Nisan 2016 Salı 13:19
Öğrencilerden Anlamlı Kan Bağışı
Bursa’da, BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi’nde öğretmen ve öğrenciler tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü. Veliler, öğretmenler, servis şoförleri ve öğrenciler, okul bahçesinde kan bağışında bulundu.
BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi’nde geleneksel halen gelen kan bağışının 4’üncüsü yapıldı. Gün boyunca devam eden kan bağışında 70 ünite kan toplandı. Kampanya ile ilgili BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet İnan, "BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi olarak her yıl sosyal faaliyetler düzenliyoruz. Bu faaliyetlerin içerisinde en değerlisi kan bağışı kampanyasıdır. Bir taraftan kan verme alışkanlığımızı öğrencilerimize aşılarken, diğer yandan topladığımız kanlarla insanlığa karşı çok büyük bir görevi yerine getirmiş olmanın hazzını onlara yaşatıyoruz. Özellikle böylesine anlamlı bir konuda ve yine hassas bir zamanda yapılacak kan bağışlarını çok değerli buluyoruz. Kan verme alışkanlığının toplumda yaygınlaşmasını arzu ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<