banner359

Öğrencilere Okuma Yazma Öğrenim Seti Ve Kitap

Gemlik Belediyesi, Kültürel Etkinlikler Kapsamında Geleneksel Hale Getirdiği Okuma Yazma Öğrenim Seti Ve Kitap Dağıtımları Devam Ediyor.

19 Ekim 2015 Pazartesi 15:29
Öğrencilere Okuma Yazma Öğrenim Seti Ve Kitap
Gemlik Belediyesi, kültürel etkinlikler kapsamında geleneksel hale getirdiği okuma yazma öğrenim seti ve kitap dağıtımları devam ediyor.
Son 4 yılda ana sınıflardan, lise seviyesine kadar çok sayıda öğrenciye eğitim ve öğretim desteği olarak tablet ile kitap desteğinde bulunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bu yıl da periyodik uygulamayı sürdürdü. Gemlik Cumhuriyet ve GTSO Gazi İlkokullarında, eğitimciler ve öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilkokul birinci sınıflara okuma yazma öğretim seti dağıtırken, ilkokul ikinci sınıf öğrencilerine de, Nur Kutlu’nun yazdığı, resimli “İlk Öğretmenim Peygamberim” isimli kitabı hediye etti.
Gemlik Belediyesi olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini bir kez daha yineleyen Refik Yılmaz, “Geleceğimiz çocuklarımızdır, bizler de geleceğimize yatırım yapıyoruz” diye konuştu.
Gemlik Belediyesi’nin kültürel etkinliği ilçedeki 16 ilkokul da toplam bin 555 öğrenciye ulaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<