banner359

Öğrencilere sigaranın zararları anlatıldı

VM Medical Park Bursa Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzm. Dr. Başak Burgazlıoğlu, özel bir okuldaki öğrencilere sigaranın zararlarını anlattı.Sigaranın zararları üzerine düzenlenen ’Tütün Gerçeği ve Sigaranın Zararları’ konulu seminerde...

10 Şubat 2017 Cuma 17:12
Öğrencilere sigaranın zararları anlatıldı

VM Medical Park Bursa Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzm. Dr. Başak Burgazlıoğlu, özel bir okuldaki öğrencilere sigaranın zararlarını anlattı.

Sigaranın zararları üzerine düzenlenen ’Tütün Gerçeği ve Sigaranın Zararları’ konulu seminerde öğrencilere seslenen Uzm. Dr. Başak Burgazlıoğlu, sigaranın ve tütün ürünlerinin sağlığa ne kadar zarar verdiğini görsellerle anlattı. Sigarayı bırakmanın mümkün olduğunu bu konuda doktor kadar hastanın da istekli olması gerektiğini ifade eden Burgazlıoğlu, sigaranın içinde bulunan binlerce zararlı maddenin sadece içenlerde değil pasif içici durumdakilere de aynı derecede zararı olduğunu söyledi.

Sigarayı bırakma yöntemi gibi sunulan elektronik sigaranın aslında hiç de masum olamadığı ve yeni bir bağımlılık türüne yol açtığını belirten Burgazlıoğlu, esas olanın ise hiç başlamamak olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<