banner359

Öğrencilerin çamur ile imtihanı

Bursa’nın İznik ilçesinde ilköğretim öğrencileri, sınıflarda verdiği ders sıvalarının haricinde okul bahçesinde oluşan çamur birikintileriyle de boğuşmak zorunda kalıyor.İznik ilçesindeki 5 köyden taşımalı sistem ile Candarlı Köyü...

06 Ocak 2017 Cuma 11:15
Öğrencilerin çamur ile imtihanı

Bursa’nın İznik ilçesinde ilköğretim öğrencileri, sınıflarda verdiği ders sıvalarının haricinde okul bahçesinde oluşan çamur birikintileriyle de boğuşmak zorunda kalıyor.

İznik ilçesindeki 5 köyden taşımalı sistem ile Candarlı Köyü İlköğretim okuluna eğitime gelen 118 öğrenci, okul girişinden sınıflarına girebilmek için çamur deryasından geçmek zorunda kalıyor. Her sabah sınıflarına ulaşabilmek için çamur birikintilerini aşmak zorunda kalan öğrenciler, zor anlar yaşıyor.

Okul idarecileri ise, soğuk ve yağışlı kış gününde çocukların bu çamur deryasından kurtarılmasını istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<