banner359

Orhaneli’de kurtuluş gününe özel toplu sünnet şöleni yapıldı

Orhaneli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94’ncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde 26 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.İlçenin düşman işgalinden kurtuluşunu kutlamak ve birlik beraberliği...

04 Eylül 2016 Pazar 11:35
Orhaneli’de kurtuluş gününe özel toplu sünnet şöleni yapıldı
Orhaneli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94’ncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde 26 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.
İlçenin düşman işgalinden kurtuluşunu kutlamak ve birlik beraberliği pekiştirmek adına her yıl çeşitli etkinlikler düzenlenirken, geleneksel hale gelen toplu sünnet şöleni 26 çocuğun sünnet ettirilmesiyle adeta bir şenlik havasında geçti. Belediye Lokalinde gerçekleştirilen törene, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Ak Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Kemal Ermiş katıldı. Törende yapılan konuşmalarda sünnetin dinimizdeki yeri, toplu törenlerin birlik beraberliği güçlendirmesine yaptığı katkı ve yardımlaşmanın önemine değinilirken, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ise,"Hayırlı işlerde toplanıp yardımlaşmanın çok büyük faydası olduğunu söyledi. Tatlıoğlu, "Hepimizin bildiği gibi 15 Temmuz gibi acı bir tecrübe yaşadık. Ancak Türk insanının ortaya koyduğu birlik beraberlik sayesinde darbe hayalleri kuran hainlere tarihi bir ders verdik. Koşulsuz şartsız sevdiğimiz vatanımızı ve bayrağımızı korumanın bir tek yolu var bir birimizi çok sevmek. Bir ve beraber olmanın ürettiği gücü hiç bir top yıkamaz. Bu gün burada olduğu gibi 15 Temmuz akşamı yaşanan hain kalkışmaya Türkiye’de en erken tepki gösteren ve 15 dakika içinde meydanı doldurarak darbeye dur diyen ve memleket sevdasını yüksek sesle haykıran değerli vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bu törene destek veren herkese teşekkür ederken, bu sayede erkekliğe adım atan yavrularımızın kıymetli ailelerine de, mürüvvetlerini görmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<