banner359

Orhangazi Belediyesi’nden Şehide Vefa

Orhangazi Belediyesi, Yeniköy Mahallesi’ndeki Parka Şehidin Adını Verdi.

30 Ekim 2015 Cuma 17:41
Orhangazi Belediyesi’nden Şehide Vefa
Bursa’nın Orhangazi Belediyesi, Yeniköy Mahallesi’ndeki parka şehidin adını verdi.
Atıl durumda olan ve düzenlemesine bir süre önce başlanan çocuk parkı, spor tesisi ve dinlenme alanları hizmete girdi. Yeni hali ile mahalle sakinlerinin büyük takdirini kazanan parka ise Yeniköylü şehit Kadir Yeşil’in ismi verildi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kadir Yeşil Parkı’nı gezerek çalışmaları inceledi.
Şehit babası Muharrem Yeşil’in de hazır bulunduğu ziyarette, Çağlayan, parkta çocuklarla oyun oynadı. Çağlayan, çocuk parkı, dinlenme alanı ve spor sahasının bulunduğu bölgede basketbol sahasının zemininin düzenlenip hem basketbol, hem de tenis kortu olarak kullanılmasını sağlayacaklarını ifade etti.
Şehit babası Muharrem Yeşil ise, oğlunun isminin böyle bir tesiste yaşayacak olmasından mutlu olduklarını belirterek Çağlayan’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<