banner359

Orhangazi’de 15 Temmuz Demokrasi ve Kadın Derneği açıldı

Resmi Kuruluş İşlemleri Tamamlanan 15 Temmuz Demokrasi Ve Kadın Derneği’nin (demka) Lokali Açıldı.

18 Ekim 2016 Salı 13:21
Orhangazi’de 15 Temmuz Demokrasi ve Kadın Derneği açıldı
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Kadın Derneği lokali açıldı.
Resmi kuruluş işlemleri tamamlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Kadın Derneği’nin (DEMKA) lokali açıldı. Kapalı pazar yerinde Orhangazi Belediyesi’nin katkıları ile oluşturulan lokalin açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kadın kuruluşları ve dernek üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Maide Tunçbilek, 15 Temmuz darbe teşebbüsünün bu milletin hafızasına ve zihnine kazındığını belirterek, “O gece millet olarak darbenin karşısında durduk. Darbe girişiminde kadınlarımızın rolü büyüktü. Biz de Orhangazi’de böyle bir dernek kurarak demokrasiye ve millet iradesine sahip çıkmak istiyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’ye böyle bir dernek kazandırılmasında katkısı olanları tekbir ederken, Milletvekili İsmail Aydın ise, “15 Temmuz darbe teşebbüsü, halkımızın dirayeti sayesinde millet darbesine dönüşmüştür. Bu vesile ile hem şehitlerimizi rahmet ile anıyor, hem de gazilerimize uzun ömürler diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<