banner359

Orhangazi’nin ilk özel okuluna görkemli açılış

BURSA (İHA) Bursa’nın Orhangazi ilçesinin ilk özel okulu Bil Okulları Kampüsü törenle açıldı.Okulun açılış törenine Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın yanı sıra çok sayıda protokol üyesi katıldı. Öğrencilerin olduğu...

20 Eylül 2016 Salı 11:39
Orhangazi’nin ilk özel okuluna görkemli açılış
BURSA (İHA) Bursa’nın Orhangazi ilçesinin ilk özel okulu Bil Okulları Kampüsü törenle açıldı.
Okulun açılış törenine Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın yanı sıra çok sayıda protokol üyesi katıldı. Öğrencilerin olduğu kadar velilerin de heyecanlı olması dikkatlerden kaçmadı.
Açılış töreninin ilk konuşmasını Bil Okulları Orhangazi Kampüsü Müdürü Ahmet Sayim Başuğur yaptı. İlk gün olması sebebiyle birçok eksikliklerin farkında olduklarını söyleyen Başuğur, "Önümüzdeki günler içerisinde bu eksiklikleri gidermek için vargücümüz ile çalışacağız. Bundan hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Velilerimizden sadece şunu istiyoruz. Bizlere güvenin ve desteklerinizi esirgemeyin. Okul idaresi ile öğretmenlerimiz ile sürekli irtibat halinde olun ki başarıya birlikte yürüyelim" dedi.
"BU OKULDAN TÜRKİYE BİRİNCİLERİ ÇIKACAK"
Okul Müdürü Başuğur’un konuşmasının ardından sözü Okul kurucularından ve Orhangazi Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin aldı. 2015 yılında eğitim gönüllülerinin bir araya gelerek özel okul yapma kararının alınmasının ardından girişimlere başladıklarını söyleyen Şahin, "Bugün Orhangazi’miz tarihi bir gün yaşıyor. Bugün bizler için gurur günüdür. İnanıyorum ki bu eğitim kurumundan Türkiye birincileri çıkacak. Hem velilerimizin desteği hem de öğrencilerimizin de gayreti ile bu zor aşamaları hep birlikte aşacağız" diye konuştu.
"BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN"
Törenin son konuşmasını BİL okullarının bağlı olduğu Orhangazi Eğitim Yatırımları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tuna Çokgüler yaptı. 2015 yılında yola çıktıklarında kendilerine "Yapamazlar, yetiştiremezler" diyenlerin olduğunu söyleyen Çokgüler, "Bugün o konuşmaları boşa çıkardığımız için oldukça gururluyum. 11 aylık süre içerisinde kampüsümüzün derslik kısımlarını tamamladık. Şu an okulumuzda derslik konusunda hiçbir sıkıntımız bulunmuyor. Sadece eksiğimiz kapalı spor salonumuz ve yüzme havuzumuz. Bunların yapım çalışmaları son hız devam ediyor ve önümüzdeki haftalar içerisinde bu eksikliklerimizi tamamlayacağız. Dersliklerimiz, laboratuarlarımız, ofislerimiz ve okulumuzun diğer tüm birimleri eğitim öğretim yılına hazır halde. Çevre düzenlemesi ile ilgili de ekiplerimiz yoğun bir çalışma temposu içindeler. İlk gün olması sebebiyle bazı eksikliklerimiz oldu bunların farkındayız. Ama bu eksikliklerin giderileceği konusunda velilerimizin gönülleri rahat olsun" dedi.
Konuşmaların ardından Atatürk büstünün açılışı yapıldı. 4. sınıf öğrencilerinden Lara Çokgüler 1. Sınıfa yeni başlayan öğrencilere "hoş geldiniz" diyerek Türk Bayrağı hediye etti. Törenlerin ardından öğrenciler sınıflarında öğretmenleri ile tanıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<