Orhangazi’ye Kültür Merkezi

Yrl Orhangazi’ye Kültür Merkezi (fotoğraflı) Bursa (iha) – Bursa’nın Orhangazi İlçesinde Kültür Merkezi Binası İçin Etüt Çalişmalari Başladı. Projesi Tamamlanan Kültür Merkezi Binası İçin Çalişmalar Başladı. Marmarabirlik Arsasının Bir Kısmına Büyükşehir Belediyesi Tarafından İnşa Edilecek Kültür Merkezi Binası Projesi İçin Ekipler Zemin Etüdü Çalişmalarina Başladı. Etüd Çalişmalarini İnceleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çalişmalardan Bilgi Aldı. Çağlayan, Orhangazi’ye İhtiyaci Karşılayacak Bir Kültür Merkezi Binası İnşa Edeceklerini Belirterek, “zemin Etüd Çalişmalari Başladı. Büyükşehir İnşaat İhalesini Yapacak. İhalenin Ardından İnşaati Başlatmış Olacağız” Dedi. 2 Bin 115 Metrekare Taban Alanına İnşa Edilecek Kültür Merkezinde Sinema, Konferans, Sergi Ve Nikah Salonları Bulunacak. (mş)

15 Nisan 2016 Cuma 16:54
Orhangazi’ye Kültür Merkezi
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde kültür merkezi binası için etüt çalışmaları başladı.
Projesi tamamlanan kültür merkezi binası için çalışmalar başladı. Marmarabirlik arsasının bir kısmına Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek kültür merkezi binası projesi için ekipler zemin etüdü çalışmalarına başladı. Etüd çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, çalışmalardan bilgi aldı. Çağlayan, Orhangazi’ye ihtiyacı karşılayacak bir kültür merkezi binası inşa edeceklerini belirterek, “Zemin etüd çalışmaları başladı. Büyükşehir inşaat ihalesini yapacak. İhalenin ardından inşaatı başlatmış olacağız” dedi.
2 bin 115 metrekare taban alanına inşa edilecek kültür merkezinde sinema, konferans, sergi ve nikah salonları bulunacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<