banner359

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar Çorba Dağıttı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ulucami’de Sabah Namazını Kıldıktan Sonra, Vatandaşlara Çorba İkram Etti.

25 Ekim 2015 Pazar 12:54
Osmangazi Belediye Başkanı Dündar Çorba Dağıttı
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ulucami’de sabah namazını kıldıktan sonra, vatandaşlara çorba ikram etti.
Klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalara da büyük önem veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sabah namazı sonrası vatandaşlara çorba dağıttı. Ulucami’de kıldığı sabah namazının ardından AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile birlikte kazanın başına geçen Dündar, vatandaşlara çorba ikramında bulundu.
Vatandaşlarla birlikte sabah namazını eda ettikten sonra hep birlikte sıcak bir çorba içmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Dündar, “Halkımızla her zaman birlikte oluyoruz ve her zaman da olmaya devam edeceğiz. Bugün burada vatandaşlarımızla bir tas çorbamızı paylaştık. Aynı zamanda uzun uzun sohbetler ettik” dedi.
Vatandaşlar da çorba ikramı için Başkan Dündar’a teşekkür ederek çalışmalarının başarılarını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<