banner359

Osmangazi Belediye personeli bowling oynayarak stres atıyor

Osmangazi Belediyesi, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve personelin motivasyonunu artırmak amacıyla birimler arası bowling turnuvası düzenledi.Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bowling turnuvasına...

13 Aralık 2016 Salı 12:48
Osmangazi Belediye personeli bowling oynayarak stres atıyor
Osmangazi Belediyesi, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve personelin motivasyonunu artırmak amacıyla birimler arası bowling turnuvası düzenledi.
Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bowling turnuvasına personelin ilgisi büyük oldu. Anatolium Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen turnuvaya 7 kişiden oluşan toplam 26 takım katıldı. Belediye çalışanlarının stresini azaltmak ve keyifli vakit geçirmeleri amacıyla organize edilen turnuvanın ilk tur karşılaşmaları renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvanın ilk tur elemelerinde en yüksek puanları alan 10 takım final oynamaya hak kazanacak. 4 gün sürecek turnuvada 16 Aralık Cuma günü oynanacak final karşılaşmaları ile sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<