Osmangazi binlerce can dostuna kucak açtı

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Ve Tedavi Merkezi, 2016 Yılında 5 Bin 909 Sokak Hayvanına Bakım Ve Sağlık Hizmeti Verdi.

20 Aralık 2016 Salı 11:20
Osmangazi binlerce can dostuna kucak açtı
Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, 2016 yılında 5 bin 909 sokak hayvanına bakım ve sağlık hizmeti verdi.
Türkiye’nin en modern hayvan barınağı olan Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde 2016 yılında toplam 5 bin 909 bakıma muhtaç can dostun bakımı yapılırken, binlerce hayvana da sağlık hizmeti verildi. Sokak hayvanlarının daha sağlıklı ve güvenli bir hayat sürebilmeleri için 9 yıldır faaliyet gösteren merkez, Bursa’nın yanı sıra Türkiye’nin her yerindeki yardıma ihtiyacı olan sokak hayvanlarına da hizmet veriyor.
2016 yılında bin 145 sokak hayvanına tıbbi tedavi uygulanırken, bin 304 sokak hayvanına da kısırlaştırma ameliyatı yapıldı. 812 sokak hayvanına ise kısırlaştırma harici ameliyat ve konservatif tedavi hizmeti sağlanırken, 2 bin 450 hayvan ise koruyucu hekimlik hizmetinden faydalandı.
Merkez 2016 yılı içerisinde adeta bir ziyaretçi akını yaşandı. Tesise gelen ziyaretçilere hayvan bakımı ve sağlığı konusunda çeşitli eğitimler verildi. 32 okulun ziyarette bulunduğu merkezde toplam 19 bin 752 vatandaş barınağı gezdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<