banner359

Osmangazi Kışın Çiçek Açacak

Osmangazi Belediyesi ilçenin dört bir yanını çiçeklendiriyor.Osmangazi’yi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kışlık toplam 541 bin çiçek...

06 Kasım 2015 Cuma 15:25
Osmangazi Kışın Çiçek Açacak
Osmangazi Belediyesi ilçenin dört bir yanını çiçeklendiriyor.
Osmangazi’yi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kışlık toplam 541 bin çiçek ekecek. İlçe sınırları içerisinde yer alan park ve bahçelere 400 bin kasımpatı, menekşe ve çuha çiçeği, 140 bin lale soğanı ve bin adet de sümbül ekilerek, Osmangazi kış aylarında da yeşillendirilecek.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye’nin en büyük çevre projelerine imza attıklarını belirterek, “Osmangazi’nin her tarafına yeşil alan kazandırmak için çalışıyoruz. Geçen dönem ilçemize 150 park ve yeşil alan kazandırdık. Bu dönem hedefimiz150 park ve yeşil alan daha yapmak. Geçen dönem hayata geçirdiğimiz 1 milyon fidan kampanyası ile Türkiye’nin en büyük doğa hareketlerinden birine imza attık. Yaz döneminde 495 bin çiçek ekimi gerçekleştirdik. Kış döneminde de 441 bin çiçeğin ekimini yaparak ilçemizi güzelleştiriyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<