banner359

Osmangazi Makedonya’da yaraları sarıyor

Osmangazi Belediyesi’nin Makedonya’da yaşanan sel felaketinin ardından gönderdiği yardımlar bölgeye ulaştı. Başta erzak olmak üzere ev eşyası ve battaniyeden oluşan yardımlar, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.Ağustos ayında başkent...

01 Eylül 2016 Perşembe 13:37
Osmangazi Makedonya’da yaraları sarıyor
Osmangazi Belediyesi’nin Makedonya’da yaşanan sel felaketinin ardından gönderdiği yardımlar bölgeye ulaştı. Başta erzak olmak üzere ev eşyası ve battaniyeden oluşan yardımlar, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.
Ağustos ayında başkent Üsküp ve civarında yaşanan sel felaketinde 22 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda insan felaketin ardından evlerini terk etmek zorunda kalmıştı. Üsküp’ün gördüğü en büyük sel olarak tarihe geçen felaketin ardından harekete geçen Osmangazi Belediyesi, Üsküp ve Çayır belediyeleri aracılığı ile bölge insanına yardım elini uzattı. Geçen hafta törenle uğurlanan yardım TIR’ındaki gıda, battaniye ve ev eşyaları, ihtiyaç sahibi ailelere tek tek ulaştırıldı.
Yardım malzemelerini dağıtan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, bölge halkının yaralarının sarılması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Yunus Şahin, “Türk halkı, iyi gününde de, kötü gününde de Makedonya’nın yanında yer almıştır. Yaşanan sel felaketinin ardından kardeş şehirlerimiz Üsküp ve Çayır belediyeleri aracılığı ile felaketin yaralarının sarılması için harekete geçtik. Yapılan bu yardımların, bölgede yaşayan kardeşlerimizin acısını dindirmeye bir nebze olsun yardımcı olmasını umut ediyor, kendilerine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi.
Çayır Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Baki de, yaşanan sel felaketi sonrası kendilerine her türlü desteği veren Türk halkına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<