banner359

Osmangazi Meclisi darbe girişimini lanetledi

Osmangazi Belediye Meclisi, bir aylık aranın ardından toplandı.Osmangazi Belediye Meclisi’nde grubu bulanan partiler, 15 Temmuz darbe teşebbüsünü lanetledi. Meclis toplantısına başkanlık eden Belediye Başkanı Mustafa Dündar, temmuz ve ağustos...

07 Eylül 2016 Çarşamba 19:15
Osmangazi Meclisi darbe girişimini lanetledi
Osmangazi Belediye Meclisi, bir aylık aranın ardından toplandı.
Osmangazi Belediye Meclisi’nde grubu bulanan partiler, 15 Temmuz darbe teşebbüsünü lanetledi. Meclis toplantısına başkanlık eden Belediye Başkanı Mustafa Dündar, temmuz ve ağustos ayında gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin yaptığı konuşmasına, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini lanetleyerek başladı. Mustafa Dündar, “Ülke olarak, milli birliğimize, beraberliğimize kastetmek isteyenler, yine bu milletin sergilediği dik duruş ile amaçlarına ulaşamadı. Bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece, bu tür girişimler asla başarılı olamayacaktır” dedi.
MHP Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın ile CHP Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cevat Asa, 15 Temmuz darbe girişiminin, Türk milletine karşı gerçekleştirilmiş bir eylem olduğunu söylediler. MHP adına söz alan Cemil Aydın, 15 Temmuz gecesi ve 7 Ağustos Yeni Kapı mitinginde ortaya konan eylem ve iradeden dolayı Türk milletine teşekkür etti.
CHP adına söz alan Cevat Asa da, darbe girişimi sonrası ortaya çıkan Yeni Kapı ruhunun yaşatılması gerektiğine vurgu yaparak, “Bu acı olayın bir daha yaşanmaması için gerekli bütün tedbirler alınmalıdır” dedi.
Eylül ayı olağan meclis toplantısı, Başkan Mustafa Dündar ve partilerin grup sözcülerinin konuşmalarının ardından, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<