banner359

Osmangazi’de Engelliler ve Yaşlılar Komisyonu kuruldu

Osmangazi Belediye Meclisi’nde komisyon seçimleri yapıldı.Nisan ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda encümen ve ihtisas komisyonlarının yeni üyeleri belirlendi. Dündar,...

06 Nisan 2017 Perşembe 18:54
Osmangazi’de Engelliler ve Yaşlılar Komisyonu kuruldu

Osmangazi Belediye Meclisi’nde komisyon seçimleri yapıldı.

Nisan ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda encümen ve ihtisas komisyonlarının yeni üyeleri belirlendi. Dündar, şehrin daha modern ve yaşanabilir olması için eğitimden, kültür sanat ve spora, ulaşımdan tarihi mirasın korunmasına yönelik her alanda hummali bir çalışma içinde olduklarını belirtti. Başkan Mustafa Dündar’ın konuşmasının ardından encümen ve ihtisas komisyonlarının yeni üyelerinin seçimine geçildi.

Encümen üyeliği seçimi gizli oyla yapılırken, ihtisas komisyonlarının seçimi ise açık oylamayla gerçekleştirildi. Encümen üyeliklerine Mustafa Önder, Ayşe Ertan ve Ali Yıldız seçildi. Ayrıca, ilk kez oluşturulan Engelliler ve Yaşlılar Komisyonu ile birlikte ihtisas komisyonlarının sayısı 8’e yükseldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<