banner359

Osmangazi’de havuzlar kışa hazır

Osmangazi Belediyesi’ne bağlı Demirtaş ve Fatih yarı olimpik yüzme havuzları kışa hazır. Bakımları tamamlanan havuzlar, kış mevsiminde yüzmek isteyen herkese hizmet verecek.Osmangazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Demirtaş...

18 Ekim 2016 Salı 11:07
Osmangazi’de havuzlar kışa hazır
Osmangazi Belediyesi’ne bağlı Demirtaş ve Fatih yarı olimpik yüzme havuzları kışa hazır. Bakımları tamamlanan havuzlar, kış mevsiminde yüzmek isteyen herkese hizmet verecek.
Osmangazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Demirtaş ve Fatih yarı olimpik yüzme havuzları, Bursalılara 4 mevsim yüzme imkanı sunuyor. Kış öncesi bakımları tamamlanan havuzlar, yaz mevsiminde olduğu gibi kış aylarında da yüzmeyi sevenlerin hizmetinde olacak. İki havuzda da kış sezonu için bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı. Osmangazi Belediyesi’nin havuzlarında, kış döneminde yüzmek ve yüzme öğrenmek isteyenlere, çeşitli eğitim programları ve serbest programlar düzenlenecek. Her iki havuzda da kış sezonuna özel düzenlenen eğitim programlarıyla, 06-14 yaş ile 14 yaş üzeri yetişkinlere iki ayrı grupta hizmet verilecek. Havuzlarda kış döneminde ev hanımları için de özel programlar hazırlandı. Ev hanımları eğitim ve serbest programlar ile havuzlardan faydalanabilecek.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yüzme sporunun vatandaşlar için lüks olmaktan çıktığını belirterek “Vatandaşlarımızın, yılın 12 ayı yüzme sporundan mahrum kalmamamsı için havuzlarımızı kış dönemine hazır hale getirdik. Hazırlanan özel programlarla, çocuklara, yetişkinlere ve ev hanımlarına yüzme eğitimleri verilecek. Bursalıları yazın olduğu gibi kış aylarında da yüzmeye bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<