banner359

Osmangazi’de kış renkli geçecek

Osmangazi Belediyesi, vatandaşlarının kültür ve sanatla dolu bir yıl geçirmeleri için hazırlıklarını tamamladı.İlki ekim ayında İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) Kültür Politikaları Çalışmaları Direktörü Özlem Ece’nin konuşmacı...

22 Eylül 2016 Perşembe 17:19
Osmangazi’de kış renkli geçecek
Osmangazi Belediyesi, vatandaşlarının kültür ve sanatla dolu bir yıl geçirmeleri için hazırlıklarını tamamladı.
İlki ekim ayında İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) Kültür Politikaları Çalışmaları Direktörü Özlem Ece’nin konuşmacı olarak katılacağı, “Yerel Yönetimlerde Kültürel Planlama” isimli konferansla başlayacak faaliyet takviminde, 7 farklı konu ve konuşmacının yer aldığı konferanslar yer alıyor.
Konferansların dışında Ekim 2016 - Mayıs 2017 tarihleri arasında Seyyid Usül Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ‘Bursa’nın ve Balkanların Gönül Sultanları Söyleşileri’ ile Türk edebiyat ve sanat tarihinde derin izler bırakmış isimler anılacak. U.Ü. Devlet Konservatuarı ile birlikte düzenlenecek Uluslararası Müzik Sempozyumlarının dışında, Mevlana Liselerarası Şiir Yarışması, Genç Star Liselerarası Müzik Yarışması, Feraizcizade Mehmet Şakir Efendi Oyun Yazma Yarışması gibi yarışmalarla Üzüm Festivali, Zeki Müren’i Anma Gecesi, Yıldırım Gürses’i Anma Gecesi gibi özel geceler, Osmangazi Belediyesi’nin 2016-2017 kültür sanat takviminde yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<